Detenen un home a Girona per tres robatoris amb violència i intimidació a la ciutat

Els tres delictes que se li imputen van tenir lloc entre l'11 i el 22 de novembre

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 12 de gener a Girona un home de 48 anys i veí de la ciutat com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació comesos entre l'11 i el 22 de novembre.

El primer robatori que se li imputa va tenir lloc l'11 de novembre passat a dos quarts de sis de la tarda al carrer Güell quan el detingut va estirar la bossa de mà a una dona i la va fer caure a terra. L'endemà, al carrer Mare de Déu del Mont i a les nou del vespre, el presumpte lladre també es va endur pel mètode de l'estrebada la bossa d'una segona dona.

El tercer fet va tenir lloc al carrer Orient a les nou del vespre del passat dia 22 de novembre quan l'home va robar el telèfon a una noia. Arran dels fets es va obrir una investigació la qual va permetre identificar el presumpte autor dels fets. Després de diverses indagacions, el 12 de gener es va localitzar i detenir el presumpte lladre a la zona de la devesa de Girona.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el passat 13 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.