Josep Marigó (PSC) presenta la seva renúncia com alcaldable per Blanes

Va reclamar la necessitat de renovar el partit

Ahir dijous, Josep Marigó va presentar a la Comissió Executiva de l'agrupació local del PSC a Blanes (Selva), la seva renúncia a encapçalar la propera candidatura municipal i va manifestar la necessitat de renovació i de donar un nou impuls al projecte socialista pel municipi. AraGirona.cat ja va anunciar en exclusiva el 16 de desembre de l'any passat que el socialista estava estudiant abandonar la primera línia de la política i que així ho anunciaria en el transcurs d'una comissió local.

La comissió executiva va acordar, seguint els reglaments del partit, iniciar el procés d'elecció de la persona que ha d'encapçalar la candidatura socialista i establir el període comprès entre el 19 i el 29 de gener per a la recollida d'avals dels militants per presentar-se com a candidat o candidata a primàries.

Així mateix cal indicar que, d'acord amb els reglaments del partit, cal un mínim de deu avals de militants per ser candidat o candidata o ser proposat per la Comissió Executiva. Seguint aquesta segona opció, la Comissió Executiva, per unanimitat, ha proposat al company Miquel Lupiáñez, actual regidor d'Urbanisme i Obra Pública, Participació Ciutadana i Recursos Tecnològics, perquè sigui el candidat.