ERC de Girona reclama una partida als pressupostos per a la Devesa

Consdiera un "desproposit" el no haver-ho fet

Després que la regidora d’Hisenda de l’Ajuntament de Girona, M. Àngels Planas, expliqués en roda de premsa els pressupostos municipals per a 2015, Maria Mercè Roca, alcaldable d’ERC Girona, ha denunciat que "la Devesa es queda un any més sense inversions".
 
Per la candidata republicana "no és comprensible que l’Ajuntament porti més de tres anys parlant del Pla Especial de la Devesa i quan finalment es disposa d’un projecte no es prevegin inversions". Roca ha volgut recordar que de ser així "Puigdemont no haurà invertit en el parc de la Devesa en tot el seu mandat, malgrat que va ser el seu cavall de batalla electoral en l’anterior campanya".
 
ERC diu ser coneixedora que s’ha posat en marxa una comissió de participació sobre el Pla Especial de la Devesa i que està previst un procés participatiu per acabar de definir aquest Pla, però "és un despropòsit que s’hagi tardat tant a posar en funcionament, amb aplaçaments injustificats que han portat a què no s’acabi invertint res en el parc durant aquest mandat".
 
Maria Mercè Roca reclama que s’esmeni el pressupost d’inversions per tal de començar a fer les primeres actuacions urgents al parc de la Devesa, com són una millora de la il·luminació i dels accessos al nou espai cívic de la Rosaleda, la restricció i el control de l’accés motoritzat al parc, la millora del mobiliari urbà i les actuacions que en facilitin el seu ús per al lleure i l’esport.