Girona obre les inscripcions per al programa Joves per l’Ocupació

Les persones interessades a inscriure-s’hi ho poden fer fins al 3 de febrer

L’Ajuntament de Girona ha obert les inscripcions per participar en el programa Joves per l’Ocupació. Aquest any s’ofereixen 90 places centrades en els mòduls d’auxiliar de cambrer, auxiliar de cuina, auxiliar de neteja, auxiliar de magatzem, operacions auxiliars a la indústria alimentària i operari industrial polivalent.   
 
Els joves interessats a inscriure’s en el programa ho poden fer fins al proper 3 de febrer a través de la pàgina web del Servei Municipal d’Ocupació (www.girona.cat/smo) o personalment a les oficines del Servei, ubicades al número 43 del carrer de Narcís Xifra i Masmitjà. “Aquesta acció reforça l’aposta del consistori per incentivar l’ocupació del col·lectiu jove de la ciutat, un dels principals afectats per la situació econòmica i laboral actual”, ha ressaltat la tinenta d’alcalde i regidora d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament de Girona, Marta Madrenas.
 
El programa està adreçat als joves entre 16 i 24 anys i menors de 30 anys en cas de persones amb grau de discapacitat igual o superior al 33%, amb o sense ESO. Com a requisit, cal que estiguin inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) i a la iniciativa de la Garantia Juvenil.
 
El programa Joves per l’Ocupació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’Ocupació”, regulat per l’Ordre EMO/251/2014.