Arrenca el procés d'inscripció per a la Setmana de la Moda a Girona

Es seleccionaran 12 dissenyadors

Tots aquells dissenyadors o marques que vulguin veure les seves creacions desfilant a les passarel·les de la Setmana de la Moda a Girona (Gimoda) ja poden presentar les seves candidatures.

Des d’ahir dia 12 fins el proper 23 de gener tots aquells emprenedors que busquin l’oportunitat de presentar el seu art tèxtil al món poden inscriure’s adjuntant una mostra d’un dels seus looks confeccionat amb els papers de la sol·licitud. Els onze looks restants de la col·lecció es podran presentar en suport audiovisual o fotogràfic.

Un jurat s’encarregarà de seleccionar els dotze dissenyadors escollits per a les diferents desfilades sota uns criteris de qualitat, singularitat i vinculació amb el territori. La comissió del jurat estarà composta per dissenyadors, professors de disseny i confecció, estilistes i altres membres especialitzats en el sector de la moda i el tèxtil.

Amb tot, l’Ajuntament de Girona que dóna suport i col·labora activament amb la iniciativa, becarà a tots aquells dissenyadors seleccionats per tal de sufragar el preu de la quota de participació, que es reduirà de 350 euros a 180.

D’entre els dotze dissenyadors participants, s’atorgarà un premi a la millor desfilada valorat en 5.400 euros, que consistirà en difusió mediàtica, una sessió de fotografies professional per a la creació de la imatge 2015 de la seva col·lecció, creativitat i disseny d’un catàleg i la promoció dins de totes les activitats d’Agimod a nivell de showrooms, desfilades i actes promocionals durant tot un any.

Es pot consultar el web de Gimoda per a informació més detallada i per accedir a la documentació d’inscripció.