La Policia Local de Blanes salva la vida amb un desfibril·lador a un home que ha patit un infart

Acabava d'arribar a l'ambulatori, on aquest matí havia de visitar el metge

La Policia Local de Blanes ha salvat la vida amb un desfibril·lador a un home de 49 anys que aquest dilluns al matí ha patit un infart davant del CAP II, situat entre els barris de La Plantera, Els Pins i Quatre Vents.

L'home, que recentment havia tingut una afecció cardíaca, havia de visitar l'ambulatori i hi ha arribat en un vehicle conduït per la seva parella, que l'ha deixat a la porta. Mentre esperava que la seva dona hagués estacionat el cotxe, ha patit un infart.

La dona ha demanat auxili i dos agents de la policia local que passaven pel lloc han començat a practicar-li maniobres de reanimació amb el Desfibril·lador Extern Automàtic que duen tots els vehicles d'emergències de Blanes.

Dues metgesses del CAP s'han afegit a les tasques de reanimació fins que l'home, que ha arribat a perdre la consciència, ha donat signes de recuperació i el personal del Sistema d'Emergències Mèdiques l'ha acabat d'estabilitzar fins que ha pogut ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona en ambulància.