La campanya promocional 'Girona 10' arriba a les 20.000 inscripcions en només quatre dies

L'any passat es van registrar unes 22.000 inscripcions

La quarta edició de la campanya promocional 'Girona 10', que ofereix menús de restaurants i habitacions d'hotel de la ciutat a només deu euros, ha rebut 20.000 inscripcions en només quatre dies.

Enguany la iniciativa s'ha ampliat a dues nits i ofereix més de 1.700 habitacions d'hotel i 1.400 menús pel mòdic preu de deu euros. Una oferta molt llaminera que ha fet que unes 100.000 persones hagin visitat els comptes de les xarxes socials de la campanya.

L'any passat l'Associació d'Hostaleria de Girona va registrar 22.000 inscripcions. El procés per aconseguir alguna de les ofertes estarà actiu fins al pròxim 14 de gener.

El president de l'Associació d'Hostaleria Girona i Radial, Josep Carreras, ha explicat que enguany han volgut anar un pas més enllà amb més presència als mitjans i posant especial atenció al turisme francès i de la Catalunya Nord. "S'ha de tenir en compte que es tracta d'una campanya turística, a les comarques catalanes ja coneixen la iniciativa, també sabem que arriba arreu de l'Estat però el nostre repte és aconseguir apropar més gent des de la Catalunya Nord", ha detallat.

Carreras ha comentat que les 20.000 inscripcions són "unes bones xifres" que mostren que la iniciativa està consolidada i compta amb el suport de part de la ciutadania gironina. "Hi ha gent que no hi creu però altres ens ajuden i molt", assenyala. Durant tot el cap de setmana del 23 al 25 de gener, la ciutat acollirà actuacions musicals, fires gastronòmiques o esdeveniments esportius, convertint-se en un aparador dels esdeveniments culturals i lúdics que es faran a la ciutat durant tot aquest 2015 o dels actes inclosos dins del projecte 'Girona, Ciutat de Festivals'.

El president ha explicat que ja s'han assolit les 20.000 inscripcions i que hi ha restaurants dedicaran dos i tres torns únicament a la campanya 'Girona 10'. L'any passat, la campanya va registrar un total de 22.000 inscripcions. Carreras ha explicat que enguany esperen superar aquesta xifra.