Localitzen el cos sense vida del veí de Torelló de 48 anys desaparegut a Vallter

Els Mossos d'Esquadra apunten que es tractaria d'una mort accidental

Els cossos d'emergències i de recerca han localitzat aquest migdia, a dos quarts d'una, el cos sense vida del veí de Torelló de 48 anys que constava com a desaparegut des d'aquest dissabte a la tarda. Els efectius l'han trobat entre la bassa de l'estació d'esquí Vallter 2000 i la zona de la Font de la Perdiu, a Setcases (Ripollès).

Segons sembla la víctima havia sortit el dissabte al matí amb la intenció de fer fotografies per la zona de la Font de la Perdiu, Bastiments i el Clot de Bacivers. La recerca va començar aquest mateix dissabte i es va allargar fins a les cinc de la matinada, sense èxit. Aquest mati s'ha reprès amb membres dels Bombers, GRAE, Mossos i companys i familiars de la víctima.

La recerca es va activar aquest dissabte quan els Bombers de la Generalitat van ser alertats que l'home, veí de Torelló i de 48 anys, havia sortit al matí i no havia tornat. Tampoc se'l podia localitzar per telèfon. Davant d'això, una dotació dels Bombers de la Generalitat va començar la recerca ahir al vespre que es va allargar fins a les cinc de la matinada. Els efectius van localitzar el vehicle del difunt aparcat al pàrquing de l'estació d'esquí Vallter 2000, situada dins del municipi ripollès de Setcases.


Aquest diumenge al matí s'ha reprès la recerca amb quatre dotacions dels Bombers, efectius del GRAE, dos patrulles dels Mossos d'Esquadra - amb la Unitat d'Intervenció de Muntanya-, companys i familiars de la víctima. En principi estava previst que s'inclogués a les tasques un helicòpter però el fort vent que bufava a la zona ho ha impedit.

Els efectius han buscat el desaparegut per la zona de la Font de la Perdiu, Bastiments i el Clot de Bacivers, per on l'home tenia previst passar segons la ruta que s'havia marcat. Finalment, aquest migdia, a dos quarts d'una, els efectius han localitzat el cos sense vida de l'home entre la bassa de l'estació de Vallter 2000 i la Font de la Perdiu. Fins al lloc s'han desplaçat efectius de la Policia Judicial dels Mossos d'Esquadra. Segons el cos, es tractaria d'una mort accidental.