Presenten 375 al·legacions al pla d'usos del Parc Natural del Cap de Creus

Pelegrí s'ha reunit avui amb els alcaldes afectats

El conseller  d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, del director general de Medi Natural i Biodiversitat, Antoni Trasobares, i del director territorial d’Agricultura a Girona, Vicenç Estanyol, s’ha reunit avui amb els tres alcaldes de l’àmbit del Parc Natural del Cap de Creus (Joan Figueras, alcalde de Cadaqués, Josep Maria Cervera, alcalde del Port de la Selva, i Montse Mindán, alcaldessa de Roses) per continuar avançant en els punts acordats a finals del 2014 en relació a la tramitació i aprovació del Pla Rectors d’Usos i Gestió del Parc del Cap de Creus amb l’objectiu de consensuar-lo amb el territori.
 
Durant la reunió s’han presentat les dades de les al·legacions rebudes per part dels diferents agents (institucionals, socials, territorials i empresarials) un cop finalitzat el període d’al·legació, i ara es procedirà a iniciar l’anàlisi de les mateixes per a la seva resolució.
 
En aquest sentit, el conseller ha acordat amb els alcaldes que aquesta anàlisi es consensuarà amb la Junta Rectora del Parc.
 
En aquesta mateixa línia, i per tal d’avançar en el compromís de consensuar el PRUG amb el conjunt del territori, s’ha acordat que es convocarà properament al Consell de Cooperació del Parc Natural.

Detall de les al·legacions presentades:
 
 
Al·legacions
Al·legants
particulars
299
616
ens locals
6
6
empreses
36
47
entitats
34
48
TOTAL
375
717
 
 
Hi ha 375 documents d'al·legacions presentades que subscriuen un total de 717 al·legants (entre particulars, i persones físiques o jurídiques), ja que algunes d'aquestes al·legacions s'han presentat de forma conjunta.
 
Moltes d’aquestes al·legacions són models repetits.
 
En el total també estan incloses les 13 al·legacions presentades fora de termini.