L'administració de Puigcerdà reparteix de nou 750.000 euros del segon premi del Sorteig de Reis

El seu propietari assegura que els deu bitllets s'han venut per finestreta a persones diferents

La sort ha tornat a recaure a l'administració número 1 de Puigcerdà i ha repartit per segon any consecutiu una sèrie del segon premi del Sorteig de Reis, el número 43743, que ha deixat 750.000 euros a la capital de la Cerdanya.

Lluís Gil, el propietari de l'administració, l'única que hi ha al municipi, ha explicat en declaracions d'aquest matí que els deu dècims s'han venut per finestreta a persones diferents, de manera, que hi ha deu agraciats, segons ha puntualitzat.

Algun dels afortunats s'ha acostat aquest matí fins a l'administració per celebrar-ho. Gil ha indicat que cinc dels bitllets afortunats es van vendre durant el matí del dia 27 de desembre i els altres cinc es van despatxar el 31 de desembre durant el matí. Segons Gil, els agraciats són gent del municipi que es van acostar a l'administració durant els matins d'aquests dos dies, de manera que hi hauria deu afortunats que s'han endut aquests 750.000 euros del segon premi.

L'administrador creu que la fortuna s'ha instal·lat a Puigcerdà i que l'any que ve tocaria vendre el primer premi després de dos anys consecutius repartint el segon premi. Gil preveu que les vendes s'incrementin a partir d'ara i assegura que de moment, enguany, han venut un 13% més.