Una administració de Lloret de Mar reparteix 750.000 euros del Sorteig de Reis

Pere Solé va obrir el 2001 i és la primera vegada que dóna un premi tan important

L'administració número 3 de Lloret de Mar (Selva) ha repartit 750.000 euros del Sorteig de Reis. El propietari, Pere Solé, ha explicat que és la primera vegada que han donat un premi tant important des que van obrir, l'any 2001.

L'administració ha venut una sèrie -és a dir, deu dècims- del segon premi, el 43.743. Després del sorteig en Pere ha alçat la persiana de l'administració per brindar amb cava amb familiars i veïns.

Tot i que no s'ha quedat cap número, reconeix que està content per haver repartit sort i espera que els diners hagin anat a parar a gent del poble. Una clienta de Vic ja l'ha trucat per dir-li que li havia tocat. Cada dècim està premiat amb 75.000 euros.

En Pere era tranquil·lament a casa i l'han avisat des de la delegació de loteries de Girona que havia repartit sort. Des de l'administració que té al carrer Carme de Lloret de Mar ha venut una sèrie del segon premi, el 43743. En total, ha repartit 750.000 euros, 75.000 euros per a cada butlleta. 

Va obrir el negoci el 2001 i aquesta és la primera vegada que dóna un premi tan important. "Estem molt contents, espero que hagi anat a parar a gent del poble", ha explicat. Els deu números premiats s'han venut per finestreta. Al llarg del matí, només han rebut la trucada d'una clienta de Vic que estava molt contenta i els avisava que tenia un dels números premiats. 

Familiars i veïns del barri s'han acostat a l'administració per brindar amb cava per aquest segon premi. Tot i que no li ha tocat ni un euro -reconeix que és impossible quedar-se una butlleta de cada número que té a l'administració- avui està molt content per haver repartit sort. Diversos cartells penjats a l'administració fan notar que a Lloret hi ha hagut sort i que s'ha venut part d'aquest segon premi.