Dos homes atraquen una benzinera de Girona a punta de ganivet i se n'emporten 600 euros

Els lladres portaven la cara tapada i van amenaçar l'empleat de l'establiment

Dos homes, encaputxats i amb la cara tapada, han atracat aquest dissabte a la nit una benzinera situada a la carretera Barcelona de Girona, a la zona de l'Avellaneda. Els lladres van accedir a l'establiment i van intimidar l'empleat de la gasolinera amenaçant-lo amb un ganivet perquè els donés els diners que hi havia a la caixa registradora.

Els homes van aconseguir emportar-se'n uns 600 euros i van fugir del lloc a peu per la carretera. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per intentar localitzar els lladres i estan revisant les imatges de les càmeres de seguretat de l'establiment i d'altres locals de la zona.

De moment, no hi ha detinguts. Els fets van succeir pels volts de dos quarts de deu de la nit d'aquest dissabte. Els lladres, que van arribar a peu, van intimidar i amenaçar l'empleat amb un ganivet. Els dos homes anaven encaputxats i amb la cara tapada. Els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació per intentar identificar-los i localitzar-los amb l'ajuda de les càmeres de seguretat i les declaracions d'altres testimonis que van veure els fets.