Detingut i apallissat un lladre que va intentar robar un mòbil a la discoteca Catedral de Girona

Walid Sarkitou és veí de Figueres i té 18 anys

(Actualització 16:29h)

Un jove de Figueres, Walid Zarkitou de 18 anys, va ser apallissat i detingut el divendres a la matinada després d'intentar robar el mòbil a l'interior de la discoteca Catedral de Girona segons ha informat El Punt Avui.

Els fets van començar a l'interior de l'establiment musical quan el detingut, va agafar el mòbil a una jove que es trobava a la pista de ball. Ella, immediatament es va adonar del robatori i va intentar impedir-ho agafant-lo del braç. Fou aleshores quan Zarkitou va escapar clavant-li una queixalada a la víctima i posteriorment un cop de puny.

Els amics de la jove es van adonar aleshores del que succeïa i van reaccionar sortint en la seva defensa. Fou aleshores quan es va iniciar una batalla campal a l'interior de la discoteca contra el lladre. Segons ha explicat la víctima a AraGirona.cat, el local no disposava de seguretat i va ser ella, ajudada del seu germà, que van retenir al lladre i trucar als Mossos d'Esquadra, que es van dirigir fins a la discoteca per a detenir-lo.

Les lesions al lladre foren tan importants que Zarkitou va haver de ser atès a l'Hospital Santa Caterina de Salt. Els Mossos d'Esquadra l'imputen un delicte de robatori amb violència i una falta de lesions.