Troben un home mort a la platja de Sant Feliu de Guíxols

El cos no té signes de violència

Els Mossos d'Esquadra han trobat un home mort d'uns 50 anys a la platja gran de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). Segons sembla, la víctima podria ser un indigent que hauria passat la nit a la zona dels antics banys de Can Rius, ja que en aquest punt s'han localitzat mantes, cartons i diversos estris.

El cos de la víctima s'ha trobat a les 08.03 hores d'aquest divendres. La víctima anava completament despullada i s'ha trobat a uns quinze metres de l'aigua. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra. El cos de l'home no tenia signes de violència.

L'autòpsia haurà de determinar les causes de la mort. El cos sense vida de l'home ha estat localitzat quan passaven tres minuts de les vuit del matí a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i membres de l'equip d'investigació i judicial que han començat a investigar els fets. Segons sembla, la víctima seria un indigent d'uns 50 anys que encara no ha estat identificat.

Els policies han localitzat diversos estris, com mantes o cartons i altres elements que podrien ser de la víctima a la zona dels antics banys de Can Rius, a tocar de la platja. Els agents han trobat el cos de l'home, totalment despullat, a uns 15 metres de l'aigua.

A les 09.35 hores d'aquest matí s'ha fet l'aixecament del cadàver. Ara l'autòpsia determinarà les causes exactes de la mort. No obstant això, els agents ja han descartat que es tracti d'una mort amb violència, ja que el difunt no presentava cap signe de criminalitat. Un taxista que passava per la zona ha estat qui ha donat l'avís d'alerta en veure el cos de l'home estirat a la sorra bocaterrosa. L'home s'hi ha apropat i, en veure que la víctima no responia, ha avisat els cossos de seguretat i emergències.