La primera gironina de l'any ha obligat els seus pares a deixar el raïm a taula

Es diu Alba i és de la Bisbal d'Empordà

Tot i que havien previst un Cap d'Any "tranquil" davant la imminència del naixement del seu segon fill, el Josep i la Sílvia, els pares de l'Alba, la primera gironina de l'any, han hagut de deixar el raïm a taula i sortir corrents de la Bisbal on viuen cap a l'Hospital Josep Trueta de Girona davant les primeres contraccions.

Finalment, la nena ha nascut a les 3:36 de la matinada per cesària com ja estava previst en venir de natges i sense haver de passar per la incubadora.

"L'esperàvem per d'aquí a 15 dies i malgrat que ho teníem tot a punt, al final hem hagut de córrer", explica el pare. Tant l'Alba com la seva mare estan "perfectament" i amb ganes de descansar per rebre la família aquesta tarda.

Inesperat

El Josep i la Sílvia no s'esperaven que la seva filla, l'Alba, hagi estat la primera gironina de l'any. Tot i que sabien que naixeria per cesària, el part estava previst per mitjans de gener i en cap cas van pensar que haurien de córrer l'última nit de l'any mentre esperaven amb el raïm a taula que sonessin les campanades.

Tot i les presses, els pares de l'Alba, que té un germà de quatre anys, ja ho tenien tot a punt i davant les primeres contraccions i després de trencar aigües van sortir corrents als volts de quarts d'una cap a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Abans però, encara van tenir temps de deixar el germà de l'Alba, que ja dormia, amb els avis que com ells també viuen a la Bisbal.

Molt cansada i dolorida després de l'operació però atenta amb els mitjans de comunicació que s'han acostat al Trueta, la Sílvia ha explicat que tot i les presses, no ha estat fins els volts de les tres que l'han baixat al quiròfan. Finalment, el naixement ha estat a les 3:36 de la matinada.

Malgrat néixer abans d'hora, la Sílvia i el Josep han destacat que l'Alba té un pes correcte i que per això no ha estat necessari posar-la a la incubadora.
Contents i cansats, els pares de l'Alba ja es preparen per rebre la visita de familiars i amics aquesta tarda.