Inicien una recollida de diners per repatriar el cos de la jove morta en una disco d'Olot

Nina Ciobanu, de 26 anys, és natural de Moldàvia

Segons ha publicat ‘El punt Avui’, s’ha iniciat una mobilització ciutadana per ajudar la família de Nina Ciobanu, la noia de 26 anys que la matinada del diumenge va morir de forma sobtada mentre es trobava a l'interior de la discoteca Stromboli d’Olot (Garrotxa).

Ara, arran de la seva defunció, coneguts, amics i companys de la jove han iniciat una campanya a través de les xarxes socials per ajudar econòmicament els pares i les germanes de la víctima a repatriar el cos a Moldàvia, el seu país d’origen.

És per això que han obert un compte bancari a nom de la família perquè tothom qui ho desitgi hi pugui fer un ingrés.

Els fets van ocórrer durant les dues de la matinada del diumenge, quan Nina Ciobanu havia sortit de festa amb una de les seves germanes, el xicot i diversos amics. Dins la discoteca, la noia va començar a trobar-se malament i va caure desplomada.

Tot i la rapidesa dels sanitaris del SEM a l’hora d’atendre la jove, no es va poder fer res per salvar-li la vida. Ara, els forenses estan pendents de rebre els resultats de les anàlisis de mostres i teixits per determinar què va influir en la mort sobtada.



 

Aquesta notícia ha estat elaborada per Olot Televisió