Detingut a Girona un indigent que va cremar un cotxe

L'home portava dies dormint en un caixer automàtic de la ciutat

La Policia Municipal de Girona va detenir, al voltant de les set del matí de dilluns, Juan Pedro LG, de 43 anys d’edat i veí d’Almeria, com a presumpte autor d’un delicte de danys.
 
Els fets van passar quan, cap a dos quarts de set del matí, gràcies a la col•laboració ciutadana, la Central de Coordinació de la Policia Municipal de Girona va assabentar-se que una persona havia calat foc a un vehicle estacionat al carrer del Campcardós.

Immediatament, agents de la Policia es van desplaçar fins al lloc dels fets i en arribar van intervenir-hi per apagar el foc. Un cop extingit, els agents van trobar les restes de cartrons i peces de roba sota el vehicle. Seguidament van esbrinar que, presumiblement, l’autor era un home que havia sortit d’un caixer automàtic, s’havia dirigit cap a un vehicle estacionat, hi havia posat uns cartrons i unes peces de roba a sota i després hi havia encès foc.
 
A continuació, els agents van fer una batuda pels voltants de la zona fins que van trobar un home amb unes característiques que coincidien amb les del sospitós. Un cop interrogat, l’home va reconèixer que havia estat pernoctant en el caixer des del qual se l’havia vist sortir.
 
Per aquests fets, els policies van detenir Juan Pedro L.G., de qui consta un antecedent per un altre fet delictiu, com a presumpte autor d’un delicte de danys.
 
Un cop més, el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, ha agraït “la col•laboració ciutadana amb la Policia Municipal per poder ajudar els agents a resoldre els fets delictius puguin tenir lloc a la ciutat”.