Detinguts a la Jonquera tres persones per dur haixix, cocaïna i marihuana al cotxe

Els arrestats són tres homes de nacionalitats dominicana, francesa i belga d'entre 24 i 28 anys

La Guàrdia Civil ha detingut a la Jonquera (Alt Empordà) tres persones per dur haixix, cocaïna i marihuana amagada en un cotxe. Concretament, els agents han confiscat entre diumenge passat i aquest dilluns 121 quilograms d'haixix, 1,7 quilograms de cocaïna i 4 quilograms de marihuana.

Els detinguts són tres homes de nacionalitats dominicana, francesa i belga d'entre 24 i 28 anys. La primera de les confiscacions es va realitzar la tarda de diumenge quan la Guàrdia Civil va controlar un vehicle matrícula francesa ocupat per un ciutadà francès i en inspeccionar el maleter van descobrir una bossa embassada al buit on hi havia 4 quilograms de marihuana. Posteriorment, els agents van detenir l'home.

Així mateix, aquest dilluns al vespre els agents van fer una inspecció d'un vehicle ocupat per un home i que viatjava en direcció a França i van observar alguna cosa estrany en el buit de la roda de recanvi on van descobrir un doble fons amb diversos paquets de haixix, que sumaven un pes total de 121 quilograms. En aquest cas, van detenir un ciutadà belga de 27 anys.

I finalment, aquest dilluns sobre les deu de la nit la Guàrdia Civil va interceptar un vehicle que també era ocupat per un home. Una vegada identificat van trobar en la part interior de la guantera de l'automòbil diversos paquets de cocaïna, amb un pes total d'1,7 quilograms, i van detenir l'home, de 28 anys i nacionalitat dominicana.

La Guàrdia Civil ha instruït diligències que han estat lliurades al Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Figueres juntament amb els detinguts i la droga confiscada.