Quatre detinguts per robar bicicletes d'alta gamma valorades en més de 17.000 euros

Dos d'ells són menors d'edat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos menors d'edat i dos adults, de 18 i 22 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Palafrugell per un robatori a l'interior d'un domicili. Els fets van succeir la nit de l'11 de novembre a Palafrugell quan els detinguts van forçar la porta d'entrada del garatge de l'habitatge i es van emportar quatre bicicletes d'alta gamma valorades en 17.300 euros.

Els mossos van obrir una investigació que ha servit per demostrar que els dos menors d'edat detinguts coneixien el propietari de les bicicletes i el seu entorn. Els altres dos lladres ja han passat a disposició judicial. Un d'ells tenia antecedents policials.

Els fets van succeir el passat 11 de novembre a la nit quan els mossos van ser alertats que s'havia produït un robatori a l'interior d'una casa de Palafrugell (Baix Empordà). Uns lladres havien forçat la porta del garatge de l'habitatge i s'havien emportat quatre bicicletes d'alta gamma valorades en 17.300 euros.


Arran d'aquests fets, els agents van iniciar una investigació per localitzar els autors del robatori. Després de diverses indagacions, els policies van concloure que els autors eren un grup de quatre persones, dues d'elles menors d'edat, que coneixien el propietari de les bicicletes i el seu entorn.

L'1 de desembre, els mossos van identificar i detenir tres integrats del grup, els dos majors d'edat i un dels menors. Dos dies més tard van enxampar l'altre menor d'edat que també havia participat en els fets. Els detinguts majors d'edat van passar a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal. Els dos menors van ser lliurats als seus tutors legals i seran citats a declarar pròximament per la Fiscalia de Menors.