La Fundació Príncep de Girona passa a anomenar-se Princesa de Girona

El Patronat ha elaborat el seu pla d'actuació per al 2015

El Patronat de la Fundació Príncep d'Astúries (FPdGi) ha aprovat aquest divendres el canvi de l'actual nom pel de Princesa de Girona. En aquest sentit,el rei Felip VI ha ratificat "la voluntat de mantenir la seva participació en la Fundació, amb el mateix compromís i implicació".

Durant la reunió anual, que ha estat presidida pels reis espanyols, s'ha aprovat el pla d'actuació per al 2015 la FPdGi que manté la mateixa dotació pressupostària que el 2014, dos milions d'euros procedents de les donacions dels seus patrons. Entre els acords assolits durant la trobada destaca el compromís d'impulsar el programa 'Educar el Talent Emprenedor', dirigit a la formació de docents per fomentar l'emprenedoria.

El Patronat de la Fundació Princesa de Girona ha celebrat aquest divendres al Palau Reial de Madrid la seva reunió anual, presidida per Ses Majestats els Reis d'Espanya. En la trobada s'ha aprovat el Pla d'Actuació de la Fundació previst per a l'any 2015 que té com a objectiu principal refermar els projectes propis i incrementar la presència de les seves accions en tot el territori espanyol.


Entre els acords adoptats, destaca el compromís d'impulsar el programa "Educar el Talent Emprenedor", dirigit a la formació de docents per entrenar en els seus alumnes la competència emprenedora, amb una metodologia innovadora i eines avançades.

Pel que fa a la sisena edició del Fòrum IMPULSA, que se celebrarà a Girona els dies 25 i 26 de juny, aquesta aspira a ser cada vegada més un punt de trobada i networking entre joves inquiets i emprenedors de tota Espanya, orientant cada vegada més el seu format per afavorir l'intercanvi d'idees i experiències.

L'acte de lliurament de la sisena edició dels Premis Fundació Príncep de Girona es farà el 25 de juny i mantindrà les cinc categories de les convocatòries anteriors -arts i lletres, empresa, investigació científica, social i entitat-, destinades a reconèixer la trajectòria de joves d'entre 16 a 35 anys que hagin destacat per la seva capacitat emprenedora amb projectes innovadors. La dotació d'aquests Premis és de 10.000 euros per categoria.

Durant la reunió d'aquest divendres, el Patronat ha aprovat també la continuïtat i expansió territorial de projectes com Emprendre és Possible, dinamitzant la part col·laborativa de la plataforma, Apadrinant el Talent, ampliant l'àmbit territorial d'actuació i Pigmalió.