La pista de gel de Girona s’amplia amb un espai per a patinadors principiants

Obrirà des d’aquest dissabte i fins al 5 de gener i incorporarà també el tobogan de gel

La pista de gel de Girona s’ampliarà aquest any amb un espai pensat exclusivament per a patinadors principiants. En total entre les dues pistes hi haurà 800 metres quadrats de gel. El Palau de Fires comptarà també un any més amb el tobogan de gel. La pista de gel i el tobogan obriran cada dia, excepte el dia de Nadal, des d’aquest dissabte fins al 5 de gener.
 
Fira de Girona adequa la nova pista per a principiants amb l’objectiu d’ampliar a més públics l’accés a la pista de gel. Les persones que no saben patinar tindran en aquesta edició un espai on poder practicar i adquirir coneixements que posteriorment podran posar en pràctica, si ho desitgen, a la pista per a patinadors experts. Els més petits tindran també a la seva disposició elements, com pingüins de fusta, perquè puguin patinar amb més facilitat.
 
L’entrada a la pista de gel costarà 8 euros per hora, mentre que 4 viatges en tobogan valdran 3 euros. Els visitants podran comprar un abonament de 60 euros per a 10 sessions. A més, del 20 al 23 de desembre l’accés a la pista tindrà un preu especial de 5 euros per hora.
 
Al costat de la pista, se situarà un any més el tobogan de gel, que tindrà 2,5 metres d’alçada i 27 metres de llargada i 3 carrils per a baixar-hi amb trineu.
 
La pista de gel i el tobogan obriran el 20 de desembre. Els primers dies, fins al 23 de desembre, l’horari d’obertura serà de les 4 de la tarda a les 9 del vespre. Els dies 24 i 31 de desembre, obrirà de les 11 del matí a les 7 de la tarda; l’1 de gener, de les 4 de la tarda a les 9 del vespre i el 5 de gener, de les 11 del matí a les 3 de la tarda. La resta de dies, excepte Nadal que estarà tancat, l’horari d’obertura serà de les 11 del matí a les 9 del vespre.
 
El Palau de Fires comptarà també amb un servei de bar-restaurant.