Més policia pels carrers de Girona aquest Nadal

La Policia Municipal posa en marxa la campanya "Compra Segura"

La Policia Municipal de Girona ha engegat aquests dies la campanya “Compra Segura - Nadal 2014” a les zones on hi ha més concentració de comerços de la ciutat.

L’objectiu d’aquesta campanya, que es va iniciar el 6 de desembre i acabarà el 7 de gener del 2015, és la de “transmetre seguretat i prevenir i evitar els delictes i faltes que es cometen vers els comerços i la ciutadania”, tal com ha explicat el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà.
 
Per això, una de les prioritats de la Policia Municipal de Girona és la seguretat a l’entorn de les activitats relacionades amb les compres de Nadal. Amb una major presència preventiva de patrulles policials a peu per les zones més comercials, es pretén transmetre seguretat a les persones, prevenir els fets delictius i, si escau, minimitzar les molèsties de totes les persones que hagin estat víctimes de furts o delictes a l’hora de presentar la denúncia.
 
Les patrulles estan formades per un agent de la Policia Municipal de Girona i un agent cívic, que fan vigilància per les principals zones comercials de la ciutat fins a la finalització de l’horari comercial.