Quatre imputats per fets contra el patrimoni i 21 actes per infraccions en el dispositiu 'Via'

El control va tenir lloc a l'estació de Blanes la nit del 6 al 7 de desembre

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Blanes (Selva), juntament amb agents de la Policia Local i els Vigilants d’Adif, la nit del 6 al 7 de desembre, van establir un dispositiu de vigilància i control a la zona de l’estació de Blanes per tal de controlar l’oci nocturn de la població i prevenir els il·lícits penals.
 
Les accions policials que es van dur a terme durant la nit s’emmarquen dins el dispositiu VIA que s’ha portat a terme a la zona de l’estació de tren durant tot l’estiu i tardor.
 
Els resultats d’aquest dispositiu ha estat de 33 joves identificats, 18 actes aixecades per tinença i consum de substàncies estupefaents, dues actes per tinença d'armes prohibides i un acte per tinença d'objecte perillós.
 
Des dels Mossos d'Esquadra destaquen que es van localitzar quatre telèfons mòbils que constaven com a robats i es van imputar els quatre joves que els portaven, tres per faltes de furt i un per robatori amb violència.
 
La coordinació i col·laboració entre els cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur, tant a la zona de l’estació de Blanes com en d’altres carrers de la població.