Les benzineres Esclatoil serveixen un 30% més de carburant amb la baixada de preus

Fins el 21 de desembre els seus clients la podran trobar a 0,999 euros

Durant aquest passat cap de setmana les benzineres Esclatoil han incrementat les vendes de carburant en un 30%, degut a la baixada de preus aplicada i que es mantindrà fins el 21 de desembre.

Fins aleshores els clients amb la targeta Bonpreu, Esclat i Iquodrive es podran beneficiar d'una baixada del carburant diesel fins a 0,999 euros a les benzineres Esclatoil. Segons l'empresa, això és possible gràcies a que apliquen de forma immediata les baixades de preus del petroli. La clau afirmen que ve donada per la modernitat de les benzineres d'autoservei, les quals permeten tenir unes despeses molt ajustades.

Aquesta baixada de preus és un fet remarcable, ja que des del 2010 no s’havia arribat a aquest preu. En els darrers anys, l’evolució del preu petroli deixava entreveure només escenaris de preus alcistes, però els últims mesos s’ha produït una forta i inesperada baixada.

En aquests moments el Grup Bon Preu disposa de 31 benzineres Esclatoil arreu de Catalunya, dues d'elles a Girona i una a Figueres. L’ensenya va començar a operar ara fa més de 20 anys, i en aquests darrers 3 anys s’han incorporat 15 benzineres. A banda de les benzineres, el Grup té 160 establiments d’alimentació.