Detinguda una parella a la Jonquera amb un quilo i mig de cocaïna

Els agents també van descobrir 18,3 quilos de marihuana en un doble fons del maleter d'un altre cotxe

La Guàrdia Civil ha detingut una parella que duia un quilo i mig de cocaïna amagat en tres llaunes de conserva. Dijous passat cap a les dotze del migdia, els agents van aturar el vehicle on viatjaven l'home i la dona en direcció França.

Quan la patrulla va inspeccionar el vehicle, van veure a entre l'equipatge del maleter hi havia una bossa de plàstic amb les tres llaunes, que tenien senyals de manipulació a la part inferior. Una inspecció més exhaustiva va revelar que dins les llaunes hi havia uns substància de color blanc, que va resultar ser cocaïna. En total, duien 1,5 quilos de droga. La Guàrdia Civil va detenir el conductor i la seva acompanyant, de 40 i 32 anys i de nacionalitat colombiana.

Els detinguts i la droga van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres.


L'endemà, la secció fiscal de la Jonquera mateix, va detenir una altra persona per un delicte contra la salut pública.

Cap a les nou del matí, els agents van identificar un vehicle amb matrícula suïssa que viatjava, també, en direcció nord. Dins el cotxe hi anava un home sol. Quan els agents van inspeccionar el vehicle, van trobar un doble fons construir a la zona del maleter. A dins, hi van descobrir 18,3 quilos de marihuana.

La Guàrdia Civil va detenir el conductor, un home d'origen alemany i de 52 anys. També el van posar a disposició del jutjat de guàrdia.