Detingut per robar 2.484 ampolles de licor de dins d'un camió estacionat a l'AP-7

Arrestada una segona persona per intentara robar en un altre camió a l'autopista

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el 5 de desembre un home, de 36 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Santa Coloma de Gramenet, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb força, robatori i furt d’ús de vehicle, conducció temerària i, resistència i desobediència greu als agents de l’autoritat.
 
Els fets van passar el mateix 5 de desembre, al voltant de les quatre de la matinada a l’autopista AP-7. Una patrulla de trànsit va localitzar una furgoneta que constava sostreta des del 31 d’octubre a Hospitalet de Llobregat.
 
Els agents van donar indicacions al conductor per tal que aturés el vehicle, però aquest va fer cas omís. Va començar a circular canviant de carril d’un costat a l’altre i intentant col·lidir amb el cotxe patrulla.
 
Altres dotacions policials es van afegir a l’actuació per tal d’intentar aturar la furgoneta. A l’altura del quilòmetre 94 de l’autopista en sentit sud, dins del terme municipal de Fogars de la Selva (La Selva), el conductor va aturar el vehicle al carril esquerre de la via. De la furgoneta van sortir tres persones, les quals van travessar els carrils de circulació, van saltar una tanca metàl·lica i es van amagar en un bosc proper.
 
Poc després, els mossos van localitzar una d’aquestes persones amagada entre matolls.
 
A dins del vehicle sostret els agents van trobar 414 caixes amb un total de 2.484 ampolles de licor. Aquestes acabaven de ser sostretes de la càrrega d’un camió estacionat a l’àrea de descans del quilòmetre 46.5 de l’AP-7, al terme municipal de Vilademuls (Pla de l’Estany).
 
La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.
 
El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 5 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
 
Detingut per intentar robar la càrrega de camions estacionats a l’AP-7 al Gironès
 
D’altra banda, mossos d’esquadra de la comissaria de Girona van detenir el 2 de desembre un home de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Santa Susanna (Maresme), com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força, en grau de temptativa.
 
Els van succeir la matinada del mateix dia 2, durant un dispositiu preventiu de furts i robatoris que s’havia muntat a les àrees de servei de l’autopista AP-7.
 
Cap a un quart de tres de la matinada dues patrulles van entrar a l’àrea de descans situada al quilòmetre 70 de l’AP-7, dins del terme municipal d’Aiguaviva, i van observar dos homes que sortien de l’interior del remolc d’un camió i fugien corrents.
 
Els agents van aconseguir interceptar un dels homes. Aquest portava un cúter i les claus d’un vehicle que estava estacionat a la zona. A l’interior del cotxe també van trobar dues tisores, un lot frontal, unes tenalles, una escarpa, una clau i cinta d’embalar. Seguidament van comprovar que al costat del camió afectat hi havia un segon camió amb la lona tallada i amb clars símptomes de forçament.
 
L’home va quedar detingut per la seva presumpta relació amb la temptativa de robatori als dos vehicles.
 
La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.
 
El detingut, que tenia antecedents, va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.