Un tercer carril al Passeig d'Olot de Girona genera confusió entre els conductors

La via només fa 12 metres de llarg i acaba en un encreuament

Els conductors que aquests dies circulen pel Passeig d'Olot en direcció a Salt es troben amb un nou tercer carril després de superar l'antiga plaça d'Europa i just abans d'arribar a l'encreuament amb l'Avinguda de Sant Narcís.

Aquest, té la peculiaritat que només fa 12 metres de llarg i acaba de forma abrupta una vegada superat l'encreuament. Amb tot, els conductors disposen d'un carril a la dreta per trencar per l'avinguda mentre que tenen dos més per seguir en direcció Salt, malauradament, els que optin per seguir amb el carril de l'esquerra es troben envaint el carril reservat als autobusos i taxis en sentit contrari.

Nombrosos conductors es veuen sorpresos al llarg del dia circulant de cop i volta en direcció contraria i els és necessari rectificar el carril de forma immediata. En el vídeo que acompanya aquest article es pot veure com un taxi fa ús d'aquest carril i just superar l'avinguda de Sant Narcís ha de corregir el rumb.


El consistori actua

L'Ajuntament de Girona, arran de la denúncia feta per AraGirona.cat, ha enviat un equip de tècnics municipals de l'àrea de mobilitat per estudiar el problema que s'han desplaçat acompanyats pel regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà.

Al veure que, efectivament, els carrils portaven lloc a confusió, han decidit posar cons de forma provisional inhabilitant aquest tercer carril. En els propers dies el consistori estudiarà com corregir-ho de forma definitiva i permanent.