Reconstrueixen el crim de Bordils amb els detinguts

Es tracta de dos homes de 47 i 64 anys, un dels quals és veí del municipi i l'altre de Salt

Els Mossos d'Esquadra han traslladat aquest dimecres al migdia els dos detinguts com a presumptes autors de la mort a trets aquesta matinada de dos homes a Bordils. Es tracta d'un home de 47 anys, veí de Bordils i de nom Miguel, i un home de 64 anys, veí de Salt i de nom Manolo. Ambdós són de nacionalitat espanyola.

Els fets s'han produït en una casa del terme municipal de Bordils, anomenada Can Pibernat, on els detinguts han arribat acompanyat dels agents per reconstruir els fets d'aquesta passada nit.

El detingut de 64 anys treballava des de feia dues setmanes a l'Ajuntament del Bordils, contractat en un programa d'inserció de sis mesos de durada.

Pel que fa les víctimes, tenien 20 i 50 anys.

(Visualitza el vídeo al web)


 
Vídeo © ACN

Les dues víctimes havien rebut impactes de bala. La policia va rebre l'alerta pels voltants de dos quarts de dotze de la nit, després que un ciutadà els alertés perquè havia sentit els trets. Els cadàvers van aparèixer a l'interior del vehicle, que es trobava al camí del Rissec. Al llarg de la matinada, els agents i la comitiva judicial han estat al lloc dels fets intentant recollir proves per poder esclarir el crim.

Després de prendre declaració als detinguts a comissaria, passaran a disposició del Jutjat d'instrucció número 1 de Girona, que és el que estava de guàrdia dimarts.

Actualització:El crim de Bordils es va cometre arran d'un robatori de marihauna
 


Manolo L. (al mig de vermell) en la reconstrucció © ACN