Troben dos homes morts a trets a dins d'una furgoneta a Bordils

El vehicle ha aparegut a la zona del Rissec i ara investiguen les circumstàncies del crim

(Actualitzat 09:30h)

Nou crim a les comarques gironines. Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort a trets de dos homes, els cadàvers dels quals han aparegut a l'interior d'una furgoneta a Bordils (Gironès).

Totes dues víctimes havien rebut impactes de bala. La policia va rebre l'alerta pels voltants de dos quarts de dotze de la nit, després que un ciutadà els avises perquè havia sentit els trets. Els cadàvers van aparèixer a l'interior del vehicle, que es trobava al camí del Rissec.

Al llarg de la matinada, els agents i la comitiva judicial han estat al lloc dels fets intentant recollir proves per poder esclarir el crim.

Segons confirmen els Mossos d'Esquadra, cap a dos quarts de sis de la matinada han detingut dos homes de nacionalitat espanyola com a autors del crim. Els van detenir a Bordils mateix, prop del Mas Pibernat, a tocar del lloc on van trobar les víctimes.

Després de prendre'ls declaració a comissaria, passaran a disposició del Jutjat d'instrucció número 1 de Girona, que és el que estava de guàrdia dimarts.