Un guàrdia civil fora de servei deté a Olot un home en cerca i captura per un tema de drogues

L'agent el va reconèixer perquè l'havia detingut abans

Un guàrdia civil que estava fora de servei va detenir a Olot un delinqüent d'origen marroquí que estava en cerca i captura per ingressar a presó per un tema relacionat amb drogues. Els fets van passar ahir al migdia quan l'agent el va veure assegut en una terrassa de la ciutat i el va reconèixer perquè l'havia detingut amb anterioritat.

En el moment de demanar-li la documentació, va passar per allà un policia local d'Olot que l'agent coneixia i que es va oferir per donar-li suport durant la identificació del delinqüent. L'home duia una identificació falsa, tal i com es va poder comprovar, i per això van procedir a la seva detenció. Els fets van passar ahir al migdia. Un agent de la Guàrdia Civil de Girona que estava fora de servei va veure un home a qui havia detingut anteriorment assegut en una terrassa d'Olot i de qui sabia que estava en cerca i captura per un delicte contra la salut pública.

Seguidament es va identificar com a guàrdia civil i va demanar la documentació. En aquell moment, passava un policia local a qui coneixia que es va oferir per donar-li suport en la identificació de l'home. Aquest els va mostrar la documentació i, després de veure que en els papers hi constava el nom d'una altra persona, van procedir a la seva detenció.

Un cop traslladat a les dependències municipals, es van poder comparar les seves empremtes i es va confirmar que tenia una causa pendent que requeria el seu ingrés a presó. Seguidament, es van obrir diligències que es van lliurar al jutjat d'instrucció que portava la causa.