Curs de protecció de dades per emprenedors a la Selva

Ha anat a càrrec del Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal

El Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de la Selva va dur a terme un curs de protecció de dades per a emprenedors i petites empreses la setmana passada. Aquesta formació, que va tenir lloc a l'Escola d'Adults de Santa Coloma de Farners, tenia com a temàtica oferir una formació sobre la protecció de dades de caràcter personal, adreçada a emprenedors i petites empreses de la comarca. En aquest curs hi varen participar una vintena d’alumnes.

En el transcurs d’aquestes dues sessions del curs, els alumnes varen tenir la oportunitat de conèixer com afecta aquesta legislació al dia a dia dels seus negocis, detectar si treballen amb dades que es consideren subjectes a la normativa, quins tràmits han de fer per posar-se al dia, etc.

Amb aquesta activitat es dóna per finalitzat el calendari d'accions formatives que s'han dut a terme aquest any des del Servei de Creació d'Empreses del Consell Comarcal, en el marc del programa Catalunya Emprèn. En total s’hi han organitzat 14 activitats, amb una durada de 79 hores lectives, i hi han participat 155 persones.