Obert el procés de selecció per participar a la 1a Setmana de la Moda de Girona

Els dissenyadors emergents ja poden presentar les seves propostes

La Setmana de la Moda de Girona (Gimoda) obre el procés de selecció per a aquells dissenyadors emergents que disposin de peces tèxtils o complements de confecció pròpia que vulguin exhibir sobre la passarel·la. Les sol·licituds per participar s’hauran de presentar durant el període comprès entre el 12 i el 23 de gener de 2015, i podran presentar-s’hi aquells emprenedors que busquin l’oportunitat de donar-se a conèixer al món.

Les desfilades tindran lloc al Teatre Municipal els dies 19, 20 i 21 de març dins del marc de Gimoda, un esdeveniment organitzat per L’Associació Gironina per a la Promoció de la Moda (AGIMOD) i amb el suport de l’Ajuntament de Girona. L’objectiu principal d’Agimod consisteix a promocionar els talents creadors i les empreses del sector de la moda del territori gironí.

Els dissenyadors/es poden inscriure’s amb col·leccions de roba i/o complements presentant una col·lecció de 12 looks. Per tal de poder valorar la proposta creativa del dissenyador/a, s’haurà de presentar 1 look confeccionat acompanyant a la sol·licitud, i els 11 restants en suport audiovisual o fotogràfic.

Un jurat s’encarregarà de seleccionar els 15 dissenyadors escollits per a les diferents desfilades sota uns criteris de qualitat, singularitat i vinculació amb el territori. La comissió del jurat estarà composta per dissenyadors, professors de disseny i confecció, estilistes i altres membres especialitzats en el sector de la moda i el tèxtil.
L’organització concedirà el premi a la millor desfilada que es comunicarà públicament al sopar de cloenda de la I Setmana de la Moda de Girona que tindrà lloc el dissabte 21 de març del 2015.

La participació a les desfilades esdevé una oportunitat única per donar a conèixer dissenyadors/es i marques locals, contribuint al seu posicionament en el mercat i afavorint la seva consolidació com a professionals del sector.

Es pot consultar la pàgina web de Gimoda per a informació més detallada i per accedir a la documentació d’inscripció a www.gimoda.cat.