Ingressa a presó un home per cometre un robatori amb força en un pis de Salt

El detingut tenia nombrosos antecedents per fets similars

El jutjat en funcions de guàrdia de Girona ha decretat aquest dimarts l'ingrés a presó d'un home de 20 anys, nacionalitat marroquina i veí de Salt, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en un pis de Salt.

Els fets es remunten al 9 de novembre a les dues de la tarda, quan una dona que tornava de treballar es va trobar la porta del seu domicili esbotzada i dos homes a l'interior. Els lladres, en veure's sorpresos, van fugir corrents. La víctima va denunciar que li havien robat diversos objectes electrònics valorats en uns 375 euros. Arran d'això, la policia va posar en marxa una investigació policial que encara continua oberta per localitzar l'altre presumpte autor del robatori.

El presumpte lladre ja havia estat arrestat en diverses ocasions per delictes contra el patrimoni, majoritàriament per robatoris amb força en domicilis. L'home va ser detingut per la policia catalana l'1 de desembre i l'endemà va passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Girona, el qual va decretar el seu ingrés a presó.


La investigació continua oberta i se centra en la localització de l'altre presumpte autor del robatori.