Denunciat un conductor begut que es va accidentar amb el seu fill menor dins el cotxe

L'home quintuplicava la taxa d'alcohol permesa i va sortir-se de la carretera

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar penalment el dia 29 de novembre un conductor, de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Pere de Torelló (Osona), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.
 
Cap a dos quarts de set del vespre del dia 29 es va produir un accident de trànsit, en el qual un turisme va sortir de la via al quilòmetre 23 de la carretera C-65, dins el terme municipal de Llambilles (Gironès).
 
Després de comprovar que el conductor i el seu fill, menor d’edat, no havien patit ferides, els agents van veure que l’home presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques.
 
En fer-li la prova d’alcoholèmia, va donar un resultat positiu d’1.37 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, més de cinc vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0.25 mg/l.
 
Els agents van citar el conductor, per tal que es presenti a declarar sobre els fets al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.
 
Detingut un conductor drogat que transportava plantes de marihuana
 
D’altra banda, mossos de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el 27 de novembre un home, de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Salt (Girona), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
 
Els fets van passar en un control que els mossos feien el mateix dia, al quilòmetre 24.5 de la carretera C-63, al terme municipal de Santa Coloma de Farners (La Selva).
 
Pels volts de la una del migdia van aturar una furgoneta, de la qual sortia una forta olor de marihuana. En comprovar la càrrega, els agents, van descobrir que transportava 143 plantes de marihuana.
 
Seguidament, els policies van fer la prova de detecció d’alcohol i drogues al conductor. Aquest va donar positiu per consum de drogues, fet pel qual també va ser denunciat per una infracció administrativa de trànsit.
 
Els mossos van detenir el conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues. L’acompanyant va quedar citat per tal de comparèixer al jutjat quan sigui requerit.
 
El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 28 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual va decretar la seva llibertat.