Les estacions d'esquí gironines tenen previst obrir aquest cap de setmana

El nombre de pistes dependrà de la possible nevada de demà

Les estacions gironines d'esquí; La Masella, La Molina, Vallter 2000 i Vall de Núria -gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)-, obriran parcialment les seves instal·lacions a partir d'aquest cap de setmana, coincidint amb el pont de la Immaculada.

La llevantada de finals del mes passat ha deixat gruixos de fins a 90 centímetre a les cotes més altes i les baixes temperatures d'aquests dies els ha permès posar en funcionament els canons de neu.

La confirmació arribarà després de la nevada que està prevista caigui al llarg de demà i amb la qual decidiran el nombre exacte de pistes que s'obriran, donant així inici a la temporada d'esquí.

Vallter 200 és l'estació que més neu va registrar el diumenge amb la llevantada, assolint un gruix total de 90 centímetres a les cotes altes i, per tant, serà la que més pistes podrà obrir. L'avantatge del qual disposa aquesta estació del Ripollès és que es troba als 2.000 metres en la seva cota més baixa i és la que més es beneficia de les llevantades.