El Vilafant expulsa els jugadors que van participar a la baralla de Sant Hilari

Un dels jugadors va utilitzar una barra de ferro i cinc persones van resultar ferides

Primeres reaccions a la baralla multitudinària al pavelló municipal de Sant Hilari Sacalm en el partit de dissabte passat que enfrontava l'equip local amb el Nathuropathic F.S Vilafant de futbol sala.

En un comunicat, el president del club de Vilafant, Roberto Martínez, ha demanat disculpes i ha assegurat que s'han expulsat de l'equip aquells jugadors que van participar a la batalla campal que es va generar al finalitzar el partit. "Vull demanar les meves sinceres disculpes pels incidents ocasionats per algun exjugador del nostre equip B després del partit que ens enfrontava al seu equip. Disculpar-nos davant del club de futbol sala Sant Hilari Sacalm, la federació i qualsevol persona a qui afectessin els lamentables incidents ocasionats el passat dissabte.

Des del nostre club repudiem qualsevol tipus d’acció violenta, cap insult de tipus xenòfob admet cap acció d’aquest tipus. El nostre club, i les persones que el dirigim portem més de 20 anys en el món del futbol sala i mai hem tingut cap incidència d'aquest tipus i així volem continuar. Per aquesta raó les persones implicades en aquesta trifulga han estat expulsades immediatament del club".

La baralla

El dissabte passat el pavelló municipal de Sant Hilari Sacalm (Selva), va deixar de ser per uns moments un camp de futbol sala per convertir-se en un coliseu romà. Una trentena de persones van començar una baralla en el transcurs d'un partit de Segona Territorial que enfrontava els jugadors d'aquest municipi amb els de Vilafant (Alt Empordà).

Segons va explicar Cadena Ser, un dels jugadors va sortir del recinte per dirigir-se al seu cotxe i recollir una barra de ferro i una cadira plegable per tal d'agredir al públic. Fou aleshores quan va començar la baralla que es va saldar amb cinc persones ferides, una d'elles amb un trau al cap, i nombrosos identificats per la policia.

Des de la Federació Catalana de Futbol Sala han assegurat que estudien imposar sancions.