Adif preveu que el TAV entre Girona i Figueres es pugui restablir a mitja tarda

El servei entre la capital gironina i Barcelona torna a funcionar des d'aquest matí

L'ens gestor d'infraestructures Adif ha anunciat aquest dilluns al matí que preveu restablir el servei d'alta velocitat entre Girona i Figueres a partir de mitja tarda d'avui.

El servei va quedar interromput aquest diumenge, al voltant de les nou del vespre, quan el tren de les nou del vespres amb sortida des de la capital gironina amb destí Barcelona ja no va poder sortir i va haver de recular en topar-se amb l'aigua que entrava pel túnel.

La incidència va afectar uns 200 viatgers, que van haver de desallotjar el tren i fer el viatge amb un tren Regional o bé pels seus pròxims mitjans. El servei entre Girona i Barcelona ha quedat restablert aquest matí.

La circulació de trens d'alta velocitat entre Girona i Barcelona s'ha restablert aquest dilluns al matí amb la sortida del comboi de les 7.11 hores Girona a Barcelona. Segons informa Renfe, continua interrompuda però la circulació de trens d'alta velocitat entre Girona i Figueres mentre els viatgers internacionals fan en autocar el trajecte Barcelona-Perpinyà. Els viatgers al tram Girona-Figueres són encaminats en trens Regionals.