Detenen un jove de 19 anys que tenia plantes de marihuana valorades en més de 19.700 euros

Els agents van localitzar 520 plantes a l'interior de l'habitatge a Llagostera

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 19 anys de nacionalitat espanyola i veí de Llagostera (Gironès) per un delicte contra la salut pública. Els fet van succeir el passat 24 de novembre quan els agents van tenir coneixement que en una casa de la urbanització La Canyera de Llagostera hi havia una plantació de substàncies estupefaents.

Els mossos van localitzar 520 plantes de marihuana - valorades en 19.714 euros- amagades a l'interior de l'habitatge. A més, el detingut tenia diversos aparells com làmpades, humidificadors i transformadors per fer créixer les plantes. L'imputat serà citat a declarar properament pel jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

Un cop van tenir constància de la possible plantació, els agents van dirigir-se al domicili, situat a la urbanització La Canyera de Llagostera, a la comarca del Gironès. Allà van constatar que el propietari de l'immoble tenia tota l'estructura necessària per fer créixer les plantes. En concret, els agents van comissar tot el sistema de cultiu i conservació de la marihuana. El jove tenia amagats al pàrquing de l'habitatge diferents aparells per afavorir el creixement de les plantes com aires condicionats, làmpades, humidificador o transformadors, entre d'altres.

A l'interior de l'immoble, els policies van localitzar 520 plantes en diferent procés de creixement. Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri d'Interior, la marihuana - un cop introduïda en el mercat il·legal- podria estar valorada en 19.714 euros. Per tots aquests motius, els agents van detenir el propietari de l'immoble per un delicte contra la salut pública i properament serà citat a declarar pel Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.