Imputats dos joves més relacionats amb l'atac feixista del 9-N a Girona

En total s'han identificat set persones en els aldarulls a l'Escola d'Hostaleria

Agents dels Mossos d’Esquadra van imputar ahir dos joves més acusats de participar en els fets succeïts el passat 9 de novembre a l’Escola d’Hosteleria de Girona, quan un grup de set persones va irrompre en el local que estava habilitat com a punt de participació ciutadana i van protagonitzar diversos aldarulls.

Aquell dia, els agents ja van detenir cinc persones com a presumptes autores de desordres públics i danys amb l’agreujant de  cometre el delicte per motius ideològics.
 
Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de dotze del migdia, quan un grup de set joves, alguns dels quals anaven encaputxats van entrar a l’escola d’Hosteleria de Girona, lloc habilitat com a punt de participació ciutadana, i van començar a cridar consignes de caire feixista contra les persones que estaven allà, al mateix temps que donaven cops i empentes als ciutadans que feien cua per participar. Durant la seva incursió també van trencar plats i gots de dins l'escola i van llençar al terra alguna de les urnes de participació.
 
Els imputats tenen 25 i 21 anys i tots dos són de nacionalitat espanyola. Cap d’ells té antecedents policials i també podrien estar relacionats amb els atacs feixistes a Figueres.
 
Amb aquestes dues imputacions es dóna per finalitzada la investigació.