El Teatre de Bescanó estrena nova temporada amb la programació de 27 espectacles

Coincidint amb la campanya nadalenca, s'oferiran descomptes de fins el 60% en 16 actuacions

El Teatre de Bescanó continua fent nous passos per acostar la cultura a la població. La nova programació, que començarà el 4 de gener, inclou 27 obres de teatre, concerts, dansa i circ, amb propostes molt atractives adreçades a tots els públics. Algunes de les més destacades són' Beatles for Kids', amb Abbey Road, un gran concert per a la mainada, el 18 de gener;' Le Croupier', un espectacle que es va estrenar a Temporada Alta amb molt d'èxit i que està programat pel 25 de gener; Marcel Tomàs, de la companyia Cascai Teatre, un clàssic del clown també estrenat a Temporada Alta que es representarà el 31 de gener; 'La Ratonera', una obra de Olímpia Metropolitana i Nearco Producciones que ha triomfat durant 62 anys a Londres i que ja acumula més de 10 milions d'espectadors arreu del món, i que es podrà veure al Teatre de Bescanó el 28 de febrer.

Altres plats forts seran 'Informe per una Acadèmia', d'Ivan Benet, que ja té sis nominacions als premis butaca i que arribarà a Bescanó el 7 de març; 'Allegro', de Cor de Teatre, una producció dirigida per Paco Mir (El Tricicle) i estrenada també al Temporada Alta, programada pel 21 de març i que arriba després del gran èxit d''Operetta; i Mag Lari, amb una nova producció anomenada 'Lari Poppins', el 3 de maig.

En la seva aposta per donar suport a les companyies gironines, el Teatre de Bescanó impulsa una edició més l'anomenat km-0 amb la programació d'espectacles de 7 grups de la demarcació: la companyia PocaCosa Teatre, Le Croupier, El Pillo amb Marcel Tomàs de la companyia Cascai Teatre, el Cor de Teatre, Joanjo Bosk, l'orquestra Fireluche i Girona Banda Band, que acompanyarà als Brams.

En aquesta mateixa línia, també es posa en marxa el projecte Via Amateur amb el teatre de Celrà, Porqueres i Arbúcies, per tal de fer xarxa amb altres teatres que tinguin grups amateurs locals i fer intercanvis.

Nova campanya de promoció per regalar cultura

Amb l'objectiu d'acostar la cultura a la població, s'impulsa una nova campanya que porta per lema 'Regala/'t cultura'. A partir del dilluns 1 de desembre a les 10:00h hi ha la possibilitat de comprar entrades amb descomptes de fins el 60%. Els descomptes s'han aplicat en 16 espectacles que formen part de la nova temporada.

Els espectacles que formen part de la campanya 'Regala/'t cultura' són, dins l'apartat de Teatre per a adults: La Marató de NY; El Pillo; La Ratonera; Informe per una acadèmia; Temps; Animals de Companyia; New Order; Només un anunci; i Bufonant. En l'apartat de teatre familiar, les obres que tenen descomptes són: L'avar de Molière; Brodas Bros; Allegro; Do not disturb; i Lari Poppins. I en teatre Infantil, La vaca que canta i Hansel i Gretel també gaudeix dels descomptes promocionals.

Els descomptes són del 60% per a les 20 primeres entrades de cada actuació; del 40% per a les 40 següents; del 20% per a les 20 següents; i les 40 que segueixen s'estalviaran les despeses de gestió.

Taquilles inverses el 29 de març i el 24 d'abril

Una de les novetats per a l'any vinent és que el 29 de març i el 24 d'abril es faran les anomenades taquilles inverses, on l'espectador establirà el preu d'entrada que consideri just i oportú a la sortida, un cop hagi vist l'obra. Seran el concert de Joanjo Bosk, el 29 de març a les 18:00h i Només un anunci, de la companyia Guanyadora, a les 21:00h.