S'incendien dues cases abandonades a Figueres en menys d'una hora

Els focs haurien estat provocats

S'han registrat dos incendis aquest matí en menys d'una hora a dues cases abandonades de Figueres (Alt Empordà). El primer ha tingut lloc a un quart d'una de la tarda en un habitatge situat al carrer Port de la Selva, número 40.

Dues dotacions de Bombers s'hi han desplaçat i en poc més de mitja hora han aconseguit apagar les flames que han cremat un sofà i diverses andròmines tirades pel terra.

Pel que fa referència al segon incident aquest s'ha donat avís quan faltaven sis minuts per la una de la tarda. En aquesta ocasió el foc s'ha declarat a pocs metres d'on ha tingut lloc el primer incendi en el mateix carrer, en aquesta ocasió el número 48 que també es troba deshabitat.

Dues dotacions dels Bombers, les mateixes que en el primer incendi, han treballat en les tasques d'extinció que han donat per finalitzades pels voltants de les dues de la tarda. En cap dels casos s'han de lamentar ferits i tot semblaria indicar que podrien ser provocats. En aquests moments estudien l'estructura d'un dels habitatges que podria haver quedat greument afectada.