Creix la satisfacció dels expositors en la 22a edició de la fira 'Tot Nuvis' de Girona

El saló nupcial ha rebut aquest cap de setmana més de 3.500 visitants

Èxit de la 22a edició del saló nupcial de Fira de Girona, 'Tot Nuvis'. La regidora de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Girona, Coralí Cunyat, ha explicat que ha augmentat el nombre d'expositors satisfets amb la mostra.

"L'any passat un 75% deien que tornarien i enguany hem arribat al 90%", ha assenyalat. També ha augmentat la xifra de visitants ja que durant la darrera edició el saló només va arribar als 3.000 visitants.

Cunyat ha assegurat que les noves activitats relacionades amb la perruqueria, la música i l'ornamentació per als casaments han tingut molt bona acollida i, per aquest motiu, la mostra té previst continuar apostant per les activitats més participatives.

La regidora ha destacat que “des de l’any passat el saló ha fet un canvi, hem estat capaços de modernitzar-nos, de donar-li un nou format i, per tant, tenim un nou saló que satisfà als expositors, que aquest any també hem de tenir en compte que eren més que l’any passat”.  A més, Coralí Cunyat ha remarcat que, en aquesta edició, destaca també la presència de nous emprenedors que, juntament amb expositors de llarga trajectòria al saló, “veuen el Tot Nuvis com un espai de referència on donar a conèixer la seva empresa i productes”.
 
Tot Nuvis ha ofert als visitants un ampli ventall de productes i serveis. Des del restaurant al viatge de noces, passant pels vestits del nuvi i la núvia, la música, la fotografia o la decoració del lloc escollit per a la cerimònia, els nuvis han pogut trobar a Fira de Girona un ampli ventall de possibilitats.
 
Bona acollida dels tallers i activitats
 
Coralí Cunyat ha fet també una valoració positiva dels tallers i activitats que s’han fet en aquesta edició i que, segons ha dit, “són una plataforma per donar a conèixer els productes i serveis que ofereixen els expositors del saló i les noves tendències per als casaments”.
 
En aquesta edició, Tot Nuvis ha estrenat un nou format de les tradicionals desfilades que han incorporat, per primera vegada, música en directe amb un DJ. Sota la direcció artística i escenografia de Toni Claro, al llarg del cap de setmana s’han celebrat tres desfilades que han presentat les últimes tendències en moda nupcial i de cerimònia, llenceria, maquillatge, perruqueria i rams de núvia, de la mà del campió estatal d’Art Floral, Eduard Maynegre. Les desfilades es van fer ahir dissabte a la tarda i avui diumenge al migdia i a la tarda, amb gran afluència de públic.
 
Aquest migdia s’ha estrenat també la primera edició de la Vogue Identity, una nova desfilada de pentinats, maquillatges i bellesa on s’han mostrat les tendències de perruqueria i estètica actuals per als casaments i que ha tingut bona acollida per part del públic.
 
Tot Nuvis ha estrenat també un espai dedicat a l’assessorament sobre l’ambientació dels casaments, tant per a la cerimònia, com per al saló de banquets o els espais exteriors i que s’ha complementat amb ornamentació de llums i espelmes a càrrec de Lightsevents. A més, Tot Nuvis ha comptat amb una exposició permanent d’ornamentació floral vintage, a càrrec de Flors Laguarda. Un nou espai ha estat també la Love Place, on els visitants han pogut seguir actuacions musicals de petit format.
 
El taller de noves tendències i protocol que va oferir ahir dissabte Laura Rusiñol, organitzadora d’esdeveniments, també ha tingut molt bona acollida per part del públic visitant. A través d’aquest taller, els nuvis van poder veure com han evolucionat i canviat les celebracions de noces en estil, disseny i format.
Per altra banda, l’Associació de Pastissers Artesans de les Comarques de Girona ha informat als interessats sobre el Pastís de noces: sensacions i sabors, i, des del seu estand, han ofert tastets diaris de pastissos nupcials artesans de qualitat. A més, els visitants han pogut participar en una presentació de còctels que ha incorporat una degustació i les núvies han pogut rebre assessorament d’estètica.
 
Sota el lema ‘Forever & Always’, Tot Nuvis ha tornat a ser així el punt de referència per a totes aquelles parelles que preparen el seu casament i per a totes aquelles persones que organitzen una celebració. Al saló, hi han trobat assessorament personalitzat i diferents idees i propostes per a la seva celebració.