Dos detinguts a la Jonquera per portar més de 7 quilos d'haxix i marihuana al cotxe

La policia espanyola va sospitar en veure que el conductor feia una maniobra evasiva en veure'ls

La policia espanyola ha detingut dos homes de 29 i 25 anys i nacionalitat francesa per un delicte de tràfic de drogues. Els fets van passar el 13 de novembre passat a la Jonquera (Alt Empordà), quan una patrulla que circulava per l'N-II, a prop del Club Paradise, va veure com un vehicle maniobrava de forma evasiva i apagava els llums en adonar-se de la seva presencia.

Els agents els van seguir i els van identificar. Durant el registre del cotxe, es va descobrir que duien més de 7 quilos d'haixix i marihuana amagats en un espai buit del maleter, entre el xassís i la tapisseria interior. Els detinguts ja han ingressat a presó per odre del jutge. La detenció es va produir el 13 de novembre passat a la Jonquera (Alt Empordà). Una patrulla de la policia espanyola va sospitar d'un vehicle que circulava per l'N-II a prop del Club Paradise. En veure els agents, el conductor del cotxe va apagar els llums i va fer una maniobra evasiva. Els agents, van decidir interceptar el vehicle i registrar els dos ocupants.

En un primer registre superficial, els agents van trobar dues bosses petites de marihuana i un tros petit d'haixix. Posteriorment i amb l'ajuda d'un gos ensinistrat del cos, es va poder inspeccionar a fons el vehicle. L'animal va detectar que en un espai buit del maleter, entre el xassís del vehicle i la tapisseria interior hi havia un paquet de color blanc. A dins hi havia prop de 166 grams de cocaïna i diferents paquets que van resultar ser 3,6 quilos d'haixix i 3,59 quilos de marihuana.

Per tot plegat, els agents van detenir els dos ocupants, dos homes francesos de 29 i 25 anys, per un delicte de tràfic de drogues. Van passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres que va ordenar el seu ingrés a presó.

Detenen un home francès buscat per la justícia

En un altre control que va fer la policia espanyola a l'AP-7, el seu pas per la Jonquera (Alt Empordà), es va poder detenir un ciutadà francès de 30 anys, de nom D.G., que tenia pendent un ordre europea de detenció emesa per les autoritats franceses per delictes econòmics i financers. Els fets van passar el 15 de novembre passat. En un control rutinari van demanar la documentació i en veure que se'l buscava el van detenir i lliurar a l'Audiència Nacional perquè es continués la tramitació de l'ordre de detenció i entrega.