Els Mossos detenen dos joves per tràfic de drogues a Girona

Els arrestats venien substàncies estupefaents sota un pont de les vies del tren

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 15 de novembre dos joves de 22 anys, nacionalitat brasilera i equatoriana i veïns de Girona, per tràfic de drogues. Les queixes veïnals van alertar la policia de què sota un pont de les vies del tren s'hi traficaven substàncies estupefaents. Arran d'aquestes informacions es va posar en marxa un dispositiu que va permetre enxampar quatre joves en un vehicle estacionat.

Dos d'ells van explicar que estaven comprant droga i els altres dos van ser detinguts com a presumptes venedors de drogues. Un dels arrestats portava 590 euros i durant l'escorcoll els mossos també van trobar 19 bosses amb marihuana amagades en una de les columnes que suporta les vies del tren.

Els fets es remunten al 15 de novembre a quarts de cinc de la tarda quan diversos agents dels Mossos d'Esquadra van veure com un grup de joves entraven i sortien d'un vehicle estacionat al lloc. També van observar que un d'ells introduïa un embolcall en un forat d'una de les columnes que suporta el pont de les vies del tren.


Tot seguit, els agents van identificar quatre joves. Dos d'ells van explicar que compraven droga i els altres dos van quedar detinguts com a presumptes venedors de substàncies estupefaents. Durant l'escorcoll dels implicats, la patrulla va trobar a l'interior d'una jaqueta un saquet de roba amb 590 euros fraccionats i 19 bosses de marihuana amagades en una columna del pont.

Els detinguts, amb antecedents policials, van passar a disposició judicial el 16 de novembre. El jutge en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.