El Congrés aprova instar el govern espanyol a rehabilitar el passeig marítim del Molinet a l'Estartit

El grup parlamentari de CiU subratlla que la inversió afavoriria el turisme

El Congrés dels Diputats ha aprovat aquest dimarts per unanimitat una Proposició no de Llei de CiU que insta el govern espanyol a iniciar "de manera imminent" la rehabilitació del passeig marítim del Molinet al nucli urbà de l'Estartit, a Torroella de Montgrí (Baix Empordà).

La infraestructura està tancada al públic des de fa tretze anys per despreniments i amb la proposició aprovada la coalició nacionalista confia que es pugui acabar la rehabilitació del què considera "un dels millors miradors naturals de les Illes Medes i els penya-segats de la costa del Montgrí", en paraules del diputat Carles Pàramo.

Pàramo ha defensat que l'obra afectaria de forma positiva el turisme, "una realitat absolutament transversal que representa un 10% del PIB espanyol, un 12% del català i el 19% del de la zona Girona-Costa Brava".


En aquest sentit, el diputat de CiU ha subratllat que la inversió no és una "banalitat per embellir un municipi", sinó una inversió per afavorir un dels sectors amb més capacitat per generar llocs de treball i riquesa econòmica i social.