Rescaten un escalador ferit en caure de 7 metres a Sadernes

Els Bombers han realitzat dos rescats més al llarg d'avui

Els Bombers han realitzat aquest dissabte diversos rescat de muntanya, bona part d'ells per caiguda d'excursionistes a zones de difícil accés. Un escalador de 29 anys s'ha fracturat el peu després de caure des d'una altura de set metres a Sadernes, al terme de Montagut i Oix (Garrotxa).

Ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona. També s'ha rescatat a la zona del Cadinell (Josa i Tuixén, Alt Urgell), un altre excursionista, de 52 anys, que ha estat atès per una fractura a la cama a l'Hospital de la Seu d'Urgell. El tercer rescat ha estat per un ferit per traumatisme cranial provocat per una caiguda entre el Turó de l'Home i el Cim de les Agudes, al Parc Natural del Montseny.

Aquest tercer excursionista ha estat traslladat i atès a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. En les tasques de rescat han participat efeciuts del grups especialitzats del GEM i del GRAE, que han aconseguit localitzar i estabilitzar les víctimes. També ha intervingut en els trasllats l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).