Tot Nuvis Girona arriba a la 22a edició amb noves propostes

El saló nupcial de Fira de Girona incorpora noves activitats vinculades a la moda, la perruqueria i l’ornamentació dels casaments

Tot Nuvis, el saló nupcial de Fira de Girona, arriba a la 22a edició amb noves propostes per als nuvis. El saló, que se celebrarà del 21 al 23 de novembre, estrena en aquesta edició noves activitats relacionades amb la moda, la perruqueria i l’ornamentació per als casaments. A més, les desfilades de moda nupcial i de cerimònia incorporaran música en directe amb un DJ.
 
Sota el lema ‘Forever & always’, Tot Nuvis tornarà a ser un punt de referència per als nuvis que preparen el seu casament i per a totes aquelles persones que organitzen una celebració. El saló comptarà amb més d’un centenar d’expositors que oferiran als nuvis assessorament personalitzat i diferents idees i propostes per a la seva celebració. Des del restaurant al viatge de noces, passant pels vestits del nuvi i la núvia, la música, la fotografia o la decoració del lloc escollit per a la cerimònia, els nuvis podran trobar a Fira de Girona un ampli ventall de possibilitats.
 
Tallers i noves propostes per a tots els estils
 
Els expositors del Tot Nuvis Girona presenten aquest any diversos tallers i activitats dirigides tant als protagonistes com als seus acompanyants i pensats per ajudar-los a preparar la festa que més s’adeqüi al seu estil, ja sigui multitudinària, íntima, tradicional o moderna.
 
Seguint amb la tendència d’oferir assessorament personalitzat de les últimes edicions, el Tot Nuvis estrenarà en aquesta edició l’espai Fashion Stylist, un servei d’assessorament d’aspectes bàsics d’estilisme on els visitants podran conèixer quin tipus colors, formes i teixits són més adients per a cada persona. L’espai anirà a càrrec de Toni Claro, de modelONtop, que és l’encarregat també de les desfilades del saló. Al Tot Nuvis els nuvis podran complementar l’assessorament personalitzat amb consells d’estètica i maquillatge.
 
El Tot Nuvis estrenarà també un espai dedicat a l’assessorament sobre l’ambientació dels casaments, tant per a la cerimònia, com per al saló de banquets o els espais exteriors. L’espai es complementarà amb ornamentació de llums i espelmes a càrrec de Lightsevents. A més, el saló comptarà també amb una exposició permanent d’ornamentació floral vintage, a càrrec de Flors Laguarda.  
                                                                                                                               
Les noves tendències i el protocol també són dos aspectes molt importants a tenir en compte a l’hora d’organitzar un casament i per aquest motiu el saló Tot Nuvis hi dedicarà també un taller específic, que anirà a càrrec de Laura Rusiñol, organitzadora d’esdeveniments. A través d’aquest taller, els nuvis podran saber com han evolucionat i canviat les celebracions de noces en estil, disseny i format.
 
Per altra banda, l’Associació de Pastissers Artesans de les Comarques de Girona informarà als interessats sobre el Pastís de noces: sensacions i sabors, i, des del seu estand, farà tastets diaris de pastissos nupcials artesans de qualitat. A més, els visitants podran participar també en una presentació de còctels que incorporarà una degustació i les núvies podran rebre assessorament d’estètica.
 
A banda dels estands i els tallers, el Tot Nuvis Girona també oferirà la ja tradicional passarel·la, sota la direcció artística i escenografia de Toni Claro. Al llarg del cap de setmana es faran tres desfilades que presentaran les últimes tendències en moda nupcial i de cerimònia, llenceria, maquillatge, perruqueria i rams de núvia, de la mà del campió estatal d’Art Floral, Eduard Maynegre. La passarel·la, com a novetat d’aquesta edició, s’ambientarà amb música en viu a càrrec d’un Dj. Les desfilades seran el dissabte 22 a les 6 de la tarda i el diumenge 23, a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda.
 
Les desfilades es complementaran amb Vogue Identity, una nova desfilada de pentinats, maquillatges i bellesa on es mostraran les tendències de perruqueria i estètica actuals per als casaments.
 
Una altra de les novetats d’aquesta edició serà també el photocall ‘Forever & Always’, on les parelles es podran fer fotografies i, si les comparteixen a les xarxes socials amb l’etiqueta #TotNuvis, podran guanyar una estada de dues nits d’hotel, que ofereix Viatges Viñolas i Fira de Girona.
 
La 22a edició de Tot Nuvis obrirà les portes el divendres 21 de novembre a les 4 de la tarda i l’entrada serà gratuïta. Dissabte i diumenge obrirà a les 11 del matí i cada dia tancarà a 2/4 de 9 del vespre. L’entrada al Tot Nuvis té un preu de 3 euros individual i 5 euros, per la parella.