Paneque (PSC) demana una solució immediata al problema de les beques-menjador

Acusa l'alcalde Puigdemont de "innacció" política i "desídia"

La candidata a l'alcaldia del Partit Socialista de Catalunya (PSC) per l'Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, critica "la lentitud de l’equip de govern de CiU" en la concessió de les beques menjador a les famílies gironines que no van obtenir les del Consell Comarcal, assegurant que això "atempta contra la protecció dels drets dels ciutadans i agreuja la inacció del consistori en matèria de polítiques socials".

La socialista apunta que Girona té "un alcalde absent al carrer que no coneix els problemes de la gent" i titlla de "vergonyant" que sigui "una ciutat amb nens amb problemes d’alimentació", acusant l'alcalde de "desídia".

Amb tot, la candidata assegura que el consistori ha de resoldre la concessió de les beques menjador per a les famílies gironines que ho hagin sol·licitat i donar així compliment a una partida de 200.000 euros reservada a aquesta fi.

“Aquesta és una situació que hauria d’estar resolta si l’àrea a qui correspon hagués actuat amb una major diligència”, lamenta la candidata Sílvia Paneque, que va presentar un miler de firmes a favor de les beques menjador, al registre de l’Ajuntament, fa una setmana. “L’Alcalde hauria d’executar els compromisos que té adquirits amb les famílies que estan esperant les beques-menjador de l’Ajuntament”, critica Paneque.