Detenen un conductor sense carnet que va causar un accident i es va intentar fugar

Es tracta d'un jove 20 anys que també va ser arrestat dissabte a Reus per robatori

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts passat un jove de 20 anys amb el permís retirat després de causar un xoc frontal a Verges i intentar fugir. Els fets es van produir a la C-31, a l'alçada del quilòmetre 357,2, a les dotze del migdia. Les dues persones que conduïen els vehicles van resultar ferides lleus i van donar negatiu a les proves d'alcohol i drogues.

Un d'ells, un veí de Santa Llogaia d'Àlguema (Alt Empordà) va intentar fugir del lloc però no va poder pels importants danys que va patir el vehicle. El jove ja va ser enxampat fa 20 dies per conduir sense permís i tenir un altre accident i, a més, va ser detingut dissabte a Reus per quatre robatoris amb força a l'interior de vehicles.

Després de l'accident a Verges, els agents dels Mossos d'Esquadra van comprovar com el jove va intentar fugir del lloc, però no va poder ja que el seu vehicle va patir importants danys i es va haver d'aturar després d'anar perdent peces pel camí. El jove no tenia permís de conduir vigent per la pèrdua de punts i fia unes tres setmanes que ja havia estat denunciat després de patir un altre sinistre i destrossar l'ambulància amb la qual el van transportar a un centre sanitari.

Per tot això, el jove va quedar detingut com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària per conduir sense el permís vigent i ocasionar un greu risc per a la circulació. Després de passar a disposició del jutjat de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, el detingut, amb antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs.

Detingut dissabte passat a Reus

Es dóna la circumstància que aquesta persona ja havia estat detinguda tres dies abans a Reus com a presumpte autor de quatre robatoris amb força a l'interior de vehicles. En aquesta ocasió, els fets van tenir lloc dissabte quan els Mossos van detectar n vehicle mal estacionat a la Plaça Llibertat de Reus.

Tot seguit, la patrulla va identificar el conductor i va demanar-li la documentació del cotxe per denunciar-lo per mal estacionament. L'home, que va donar evasives als agents, va manifestar-los que no disposava en aquell moment ni de la seva documentació personal ni la del vehicle.

Durant l'escorcoll del vehicle es va localitzar documentació de quatre vehicles diferents. Immediatament, els agents van relacionar aquesta documentació amb quatre robatoris perpetrats aquella mateixa nit a Reus (Baix Camp), dos a l'avinguda Universitat, un al carrer Jaume Vidal i Alcover i un darrer a l'avinguda Josep Pla.

Els agents van detenir l'home per quatre delictes de robatori amb força a vehicles. El detingut va passar el 3 de novembre a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció número 1 de Reus i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.