Desconnecten de la xarxa 25 pisos de la Font de la Pólvora que havien tornat a punxar la llum

Fins avui ja s'havien desconnectat 260 habitatges

Els Mossos d'Esquadra i els tècnics d'Endesa han tornat a desconnectar de la xarxa 25 pisos de la Font de la Pólvora que havien tornat a punxar la llum després que els deixessin sense comptador.

Un cop enllestits els successius operatius que s'han fet al barri gironí des del juliol, i que van acabar a finals d'octubre, agents i personal de la companyia hi han tornat aquest dijous per fer-hi una inspecció amb l'objectiu d'evitar noves picaresques. Els pisos que s'havien tornat a connectar estaven repartits entre els carrers Roure, Avellaner i Castanyer (en aquest darrer, n'hi havia fins a una dotzena que tornaven a defraudar electricitat).

Entre els mesos de juliol i octubre, els Mossos d'Esquadra i els tècnics d'Endesa van anar fent successius operatius a la Font de la Pólvora per treure els comptadors de tots aquells pisos que defraudaven electricitat. En total, entre uns i altres, es van arribar a desconnectar fins a 260 habitatges que feien un consum il·legal de llum.

Els tècnics d'Endesa, acompanyats dels mossos, s'enduien els comptadors dels pisos i, en paral·lel, els agents aprofitaven per inspeccionar els habitatges i assegurar-se que no s'hi fes res il·legal (com ara cultivar-hi marihuana).

Un cop tancats els operatius, aquest matí els Mossos d'Esquadra i el personal de la companyia han tornat al barri per inspeccionar que ningú tornés a connectar-se il·legalment a la xarxa. L'objectiu era el d'evitar picaresques. En total, avui s'han desconnectat fins a 25 pisos que havien tornat a punxar l'electricitat.

Al carrer Roure, s'han desconnectat tres pisos repartits en dos blocs; al carrer Castanyer, s'ha fet el mateix amb dotze habitatges de tres edificis més, i finalment, al carrer Avellaner, s'han desconnectat deu pisos repartits en quatre blocs.